Kort om Patriotisk Selskab

Patriotisk Selskab yder landsdækkende rådgivning og service til større jordbrugsvirksomheder indenfor hovedområderne: Økonomi ▪ planteavl ▪ svineproduktion og miljøtilladelser ▪ selskabskonstruktioner ▪ natur- og landdistriktsudvikling ▪ etablering i udlandet.

Vision — Patriotisk Selskab er den foretrukne rådgiver for større jordbrugsvirksomheder.

Mission — Med udgangspunkt i Danmark yder Patriotisk Selskab som landsdækkende forening det enkelte medlem værdiskabende og fremadrettet rådgivning på et førende niveau.


Patriotisk Selskab tilbyder en bred vifte af produkter og ydelser. De er altid velkommen til at kontakte Patriotisk Selskab for en nærmere drøftelse af, hvordan vi kan dække netop Deres behov.

En af de ældre versioner af Patriotisk Selskabs logo, der stadig er at finde på bagsiden af Årsberetningerne.

Patriotisk Selskabs logo/bomærke

Patriotisk Selskabs bomærke (logo) er "Den fynske Lindorm". I følge et sagn er opgaven for Den fynske Lindorm at værne Fyn mod fjender fra nord. Første gang "Den fynske Lindorm" indgår som bomærke i Patriotisk Selskabs materiale er så vidt vides i 1882. Bomærket har i lidt forskellige udgaver været anvendt lige siden. En af de ældre udgaver findes fortsat på bagsiden af Patriotisk Selskabs årsberetning. I 1998 blev den  "Den fynske Lindorm" justeret. Baggrunden for ændringen var dels ønsket om et moderniseret bomærke/logo, men med en fastholdelse af historien.
Den Fynske Lindorm er senest ændret pr. 1. april 2007. Lindormen anvendes nu igen i fuld figur, men i en ny og rentegnet udgave.

 
Copyright © 2004 Patriotisk Selskab. Denne side er sidst opdateret d. 14. april 2007 . Webmaster.