ERFA-grupper

Patriotisk Selskab tilbyder flere forskellige ERFA-grupper. Fælles for ERFA-grupperne er, at det er deltagerne, der sætter dagsordenen, og at det er deltagernes engagement, der er med til at gøre ERFA-grupperne værdifulde.

Ejer- og driftsledergrupper
ERFA-møderne foregår for ejere og driftsledere hovedsageligt hos en af deltagerne, hvor mødet består af en besætningsgennemgang og efterfølgende debat om staldforhold, arbejdsrutiner og især økonomi. Den konstruktive kritik er nøgleordet, og man skal både kunne tåle at sige og hører sandheden om de ting, der kan optimeres. 

Der er nye ERFA-grupper på vej, og hvis du er interesseret i at være med, så kontakt os. Vi vil gerne have forslag til nye grupper, og vi vil hen over sommeren sammensætte de ERFA-grupper, der er behov og interesse for.

Fodermestre
ERFA-møderne for fodermestre er skiftevis her i Patriotisk Selskab og hos en af deltagerne. Møderne i Patriotisk Selskab er typisk eftermiddagsmøder, hvor et evt. emne efter deltagernes ønske behandles, ellers er der skarp fokus på effektiviteten i besætningerne, og der deles ud af gode råd, dårlige erfaringer bringes ligeledes frem i lyset. Besøget i besætningen giver fokus på den enkelte besætning, og der indledes dybere debat om rutinerne i stalden. Der gives gode råd til fodermesteren, der er vært for besøget og senere skal resten af gruppens udfordringer diskuteres ved ”bordet rundt”. Vi har p.t. 3 ERFA-grupper for fodermestre.

Er du eller dine medarbejdere interesseret i at være med i en ERFA-gruppe så kontakt chefkonsulent Anne Grete Bøgh, tlf.: 6315 5477 mail: agb@patriotisk.dk eller svinerådgiver Michelle Brunbjærg Christiansen, tlf.: 6315 5492 mbc@patriotisk.dk 

 

 

 

 

Tilbage_til_Svineproduktionsrådgivning